Voordelen van een luchtreiniger | Therapy Air


Luchtreinigers kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij de natuurlijke schoonmaak van de lucht in uw leefomgeving. Luchtreinigers maken doorgaans gebruik van een reeks filters om giftige stoffen, die afbreuk kunnen doen aan uw gezondheid, uit de lucht te filteren.

Luchtzuiveraar Therapy Air

Naast de eenvoudige luchtreinigers met filters zijn er ook ioniserende luchtreinigers, ozongeneratoren en reinigers die werken met absorberende reinigingsmiddelen, zoals actieve koolstof.

Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >

De voordelen van luchtreinigers

Alle luchtreinigers hebben de gemeenschappelijke eigenschap dat ze de verontreinigingen uit de lucht om u heen verwijderen en schone lucht uitstoten voordat u de lucht kunt inademen. De meest voorkomende schadelijke deeltjes in onze leefomgeving omvatten stof, vocht en schimmel, allergenen zoals pollen, rook, allergenen van huisdieren, enzovoort. Deze schadelijke deeltjes verbinden zich met de lucht die u en uw familie inademen.

Luchtreiniger Air Therapy prijs offerte

Eenvoudige maatregelen aangevuld met een luchtreiniger

Over het algemeen zijn de beste normale middelen om het risico op verontreiniging in de lucht te verminderen eenvoudig maar onvoldoende. Het regelmatig stofzuigen, buiten roken, algemene hygiëne voor u en uw huisdieren en een goede temperatuur in uw huis zijn al een stap in de goede richting. Een luchtreiniger kan deze eenvoudige maatregelen versterken. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunnen ze u helpen om een gezonde sfeer te handhaven. Er zijn verschillende modellen van luchtreinigers beschikbaar die elk gebruik maken van verschillende methodes die specifiek zijn voor het individuele doel van het toestel. Sommige zijn ideaal voor het verwijderen van badkamer- of huisdiergeuren, terwijl anderen speciaal ontworpen zijn om meer schadelijke, chemische deeltjes in de lucht te bestrijden. We sommen voor u graag de belangrijkste voordelen van de luchtfilters op. Eerst willen we u kennis laten maken met de verschillende types van luchtfilters.Luchtreiniger met een eenvoudig filtersysteem

De eenvoudigste luchtreinigers werken met een eenvoudig filtersysteem, zoals die welke in andere apparaten worden gevonden, zoals een stofzuigers.

Luchtreiniger met hepa filter

Luchtreiniger met hepa filter

De filter voorkomt dat deeltjes van een bepaalde grootte nog kunnen doorkomen. De beste luchtreinigers van deze soort verwijderen 99,7% van de stofdeeltjes, tot een diameter van 0.3 micron. Ter vergelijking, zichtbaar stof heeft een diameter van ongeveer 1 micron. De gebruikers van dit soort toestel moeten de filters regelmatig afwassen en tijdig vervangen.

Luchtreinigers die gebruik maken van Uv-lampen

Een tweede soort luchtfilter maakt gebruik van Uv-licht om de lucht die u inademt te steriliseren. De geproduceerde ultraviolette stralen maken schadelijke organismen inactief.

Ioniserende luchtreinigers

Ioniserende luchtzuiveraars ioniseren atomen door een proces genaamd corona-ontlading. In eenvoudige termen uitgelegd werkt het als een reusachtige magneet die geladen deeltjes aantrekt waardoor ze uit de lucht verwijderd worden. Neutrale atomen passeren het elektrische veld van de reiniger en zullen een elektron verliezen en een positief ion worden of een elektron krijgen en een negatief ion worden. De positief geladen deeltjes worden aangetrokken tot verzamelplaten binnen het apparaat en worden daardoor aan de lucht onttrokken. Negatieve ionen hebben een positieve invloed op de luchtkwaliteit omdat ze de stofdeeltjes neerslaan.

Ozonfilters

Ozonfilters richten zich op de biologische verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën. Het concept is dat het apparaat de lucht zal ontsmetten en ook deodoriseren. Ze worden gebruikt in huizen om een aanzienlijke schimmel of beschadigingen door de schimmel te bestrijden en de niet verwijderbare geur te reduceren;

Luchtfilters met absorberende reinigingsmiddelen

Sommige toestellen rekenen op een absorptie-proces om verontreinigingen uit de lucht te verwijderen. Adsorptie is de hechting van een dunne laag moleculen aan de oppervlakken waarmee ze in contact komen. Geactiveerde koolstof wordt meestal gebruikt, vanwege het extreem grote oppervlak.

Tip: infrarood sauna’s | vacuum apparaat| vacuumpomp |


Wat zijn de belangrijkste gemeenschappelijk voordelen van al deze luchtfilters

Luchtreiniger allergie

1. Weg met alle soorten stof

Ze verwijderen verontreinigende stoffen uit de lucht in uw leefomgeving zoals huisdier allergenen, huisstofmijt, plantensporen, bacteriën, schimmels, stuifmeel, enzovoort. De meest voorkomende luchtreinigers met een partikel-filter kunnen dit soort verontreiniging verhelpen. Partikels zijn uiterst kleine deeltjes.

Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >

2. Luchtfilters verwijderen vervelende geuren

Alle filters verwijderen geuren. Koolstoffilters zijn de beste voor het opnemen van geuren en ze laten uw huis opnieuw fris ruiken. Dit is vooral nuttig voor mensen die met rokers in huis leven en voor degenen die met een open keuken werken.

3. Luchtreinigers zorgen voor een verbeterde stemming

U zult al snel ervaren dat uw stemming aanzienlijk zal verbeteren eenmaal u een luchtreiniger in huis hebt. Het voelt goed om schone, zuivere lucht te kunnen inademen. U zult zich veel rustiger voelen en een wisselend humeur beter onder controle kunnen houden. De luchtreiniger met een koolstoffilter hebben daarenboven ook een bacteriedodend effect.

4. Verminderde stress door luchtreiniger

Het gevolg van het vorige is dat de cortisol-spiegel in uw bloed enkele niveaus zal dalen waardoor uw stress zal verminderen en u zich de hele dag ontspannen zal voelen. Dit verbetert uw productiviteit omdat u alerter bent.

5. Een luchtfilter in huis zorgt voor een betere nachtrust

Uw slaapkwaliteit zal ook verbeteren met een luchtreiniger in het huis. Het lichte geruis van sommige luchtreinigers zal niet beletten dat u door uw rustig gevoel beter zal doorslapen en goed uitgerust kan opstaan.

6. Luchtreinigers zorgen voor een verbeterde luchtcirculatie in uw huis

Als u het onaangename gevoel had dat u in een stoffige ruimte zat met een slechte luchtcirculatie dan zal de gemiddelde luchtreiniger er niet alleen voor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt. Daarnaast zal er ook een betere luchtcirculatie ontstaan omdat de lucht in de de leefruimte 5 tot 6 keer per uur volledig circuleert.

7. Meer negatieve ionen in huis

Negatieve ionen worden meestal in de natuur aangetroffen. Ze hechten aan zich aan positief geladen deeltjes en creëren een ontspannend gevoel. U zou zich zowaar in een regenwoud kunnen wanen. Ionische luchtreinigers genereren zelf negatieve ionen en laten u optimaal genieten van deze voordelen. Ik hoop dat u iets geleerd heeft uit deze lijst met zeven belangrijke voordelen van luchtreinigers.

Conclusie omtrent luchtreinigers

Een luchtreiniger zal de kwaliteit van de lucht die u inademt aanzienlijk verbeteren. Niet alleen mensen met allergieën zullen voordeel halen uit het gebruik van een luchtfilter, ook gezonde mensen zullen het fijn vinden om dagelijks zuivere lucht in te ademen. Kleine irritaties en hoestbuien kunnen verminderen. Het regelmatig onderhoud en de hygiëne in huis blijven noodzakelijk maar de luchtreiniger zal de kleine verontreinigingen die aan uw aandacht ontsnappen zuiveren zodat u in een ontspannen omgeving kunt genieten van zuivere lucht.De voordelen en kenmerken van de Therapy Air ®

Therapy Air® ION, de oplossing voor het vervuilingsprobleem.

Het proces wordt voortdurend herhaald zolang de Therapy Air® ION werkt, met verbluffende resultaten.

Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >

1. Uitzonderlijke luchtzuivering

Een HEPA-filter omhuld met een organisch, antibacterieel materiaal (type thiabendazool) en antischimmel om vervuilende stoffen binnenshuis onmiddellijk te elimineren.

2. Sterke desodorisatie

Een speciale filter voor desodorisatie verwijdert schadelijke gassen en de geur van voedsel of sigaretten. Toxische gassen zoals VOC’s (tolueen, benzeen, xyleen, styreen), formaldehyde, ammoniak, acetaldehyde en azijnzuur worden volledig geëlimineerd (exclusief koolstofdioxide en koolmonoxide).

3. Ionisator

De grote hoeveelheid negatieve Ionen die worden gegenereerd laten u genieten van echt verse lucht.

4. Ag allergiefilter

Ag/Apatiet, anti-legIONella antimicrobiële stof is een niet-geweven stof met als werking het verwijderen van bacteriën en de LegIONella bacillus die vooral voor kinderen gevaarlijk zijn. Extract van de Ginkgo Biloba-bladeren wordt verwerkt in de behuizing om allergene materialen, het influenzavirus en bacteriën te verwijderen.

5. Werking “Turbo-modus”

Het apparaat zuivert de lucht heel snel in turbo-modus wanneer de vervuiling te wijten is aan een grote hoeveelheid stof of geur.

6. Bescherming ziet er prachtig uit

De functIONaliteit en geavanceerde technologie van de Therapy Air® ION wordt optimaal gereflecteerd in het sobere en moderne ontwerp. De platte vorm en het stijlvolle controlepaneel zijn een prachtige vermenging van technologische materialen en aangename kleuren die de Therapy Air® ION tot een mode-icoon maken dat net zo goed past in een klassieke als in een moderne omgeving.

Therapy Air® ION is elegant en helemaal in lijn met de nieuwste trends in interieurdesign. De eenvoudige schoonheid lijkt de effectiviteit waarmee het apparaat de lucht zuivert die u inademt tegen te spreken.

U kan genieten van een exclusief, prachtig apparaat met een uitstekende performance en ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid.

Dit is een professIONeel apparaat voor thuisgebruik en het ziet er beter uit dan u kon hopen.

Adem diep in en kijk ernaar. Het is echt waar – het is uw Therapy Air® ION.

Slank ontwerp voor ophangen aan de muur (optIONeel): Het slanke ontwerp maakt het apparaat geschikt om op te hangen aan de muur voor een aangenaam decoratief effect.

Tip: overweeg ook een infraroodcabine voor bij u thuis.

7. Ritmisch reinigen (Gebruiksmodus)

Deze modus is ontworpen voor optimale luchtcirculatie binnenshuis en de snelle eliminatie van vervuilende stoffen.

8. Stille werking ‘s nachts (Bedtijd-modus)

Het apparaat beschikt over een automatische stille werking om ’s nachts een aangename atmosfeer te creëren.

9. Veiligheidsontwerp voor klanten

Zodra het voorpaneel wordt geopend, stopt de volledige werking.
De luchtinlaat/-uitlaat is ontworpen om uw veiligheid te garanderen en om ongelukken te vermijden.
Schakelt automatisch uit.

10. Sfeerverlichting

Voor sfeerverlichting kunt u een kleur selecteren aan de voorzijde van het apparaat.

11. Kindmodus

De luchtcirculatiesnelheid wordt verlaagd om te vermijden dat kinderen het koud krijgen.

12. Afstandsbediening

De afstandsbediening wordt meegeleverd voor uw comfort.

Dit waren de belangrijkste voordelen van een luchtreiniger.


Comments are closed.
Paste your AdWords Remarketing code here