Therapy Air luchtreiniger | kies kwaliteit

Therapy Air® ION, de beste luchtreiniger

Therapy Air: dit performante, hoogtechnologisch apparaat is zowel mooi als gebruiksvriendelijk. Een Therapy Air ® werkt op basis van een revolutionaire technologie om leefruimtes zuiver en veilig te houden.Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >


Luchtreiniger Therapy Air - Allergie Rook


 

Therapy Air: de ultieme ademgevende innovatie

Therapy Air® ION is het product waar u op heeft gewacht. Therapy Air® ION werkt op natuurlijke wijze en is even multifunctioneel, even technologisch geavanceerd, even stijlvol als eenvoudig in het gebruik.

Het laat u toe te genieten van pure, frisse lucht zoals in een bos rondom u.


Steeds gezonde en zuivere lucht inademen

De Therapy Air ® luchtreiniger is de ideale oplossing om de lucht binnen overal gezond en zuiver te houden … voor iedereen.

De Therapy Air is goedgekeurd door FOD volksgezondheid als gecontroleerd en toegestane ventilatiezuiveringsproduct tegen Covid/Corona.

Bovendien is de Therapy Air een ideaal toestel voor iedereen die last heeft van: pollen, allergieën, astma, huisstofmijt, sigarettenrook, …

Certificaat Therapy Air luchtreiniger

Therapy Air heeft een certificering als een apparaat dat heel sterke filters heeft tegen de kleinste deeltjes zoals fijn stof, bacteriën, schimmels en virussen.

Dit werd specifiek bevestigd voor micro-organismen die worden overgedragen via zogenaamde druppelinfectie (bijvoorbeeld SARS-CoV-2).

De test werd in april 2020 uitgevoerd in Duitsland, door gecertificeerd engineering GUI Lab, en onder toezicht van Dr. Andreas Winkens VDI.

Luchtreiniger micro organismen


Luchtreiniger Zepter

Luchtreiniger Zepter


De beste technologie voor de beste resultaten

Onderzoekers, experts en ingenieurs van Zepter International hebben voor u een echt innovatief apparaat ontworpen en gebouwd.

Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >

Deze toepassing maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie die weerstand biedt aan bedreigingen aan uw ademhaling en gezondheid. Een van de belangrijkste kenmerken van Therapy Air® ION is dat de onvoorstelbare kracht en technologie met behulp van een eenvoudige, rechtstreekse gebruikersinterface kan worden bediend. Uw voorkeuren kunnen worden geprogrammeerd met een simpele druk op de knop.

Therapy Air® ION is de ideale oplossing om leefruimtes zuiver en veilig te houden doordat het apparaat de lucht filtert, zuivert en verrijkt met negatieve ionen.

De werking van het faalveilige filtersysteem wordt nog verrijkt door het uitstoten van negatieve ionen.

Dit krachtige toestel bestaat uit:

– Een filtersysteem met vijf niveaus;
– Een ionisator;
– Die samenwerken om onvoorstelbaar zuivere, pure lucht te garanderen.


Luchtreiniger filters van Therapy Air

Luchtreiniger filters


Een luchtreiniger met 5 filters: de unieke werking van Therapy Air

De Zepter Therapy Air® ION is uitgerust met 5 verschillende luchtzuiverende filters:

 • Antistatische filter (Pre-Elektrostatische filter);
 • Antibacteriële filter (Medium filter);
 • HEPA-filter;
 • Anti-allergene filter (“AG Allergy Filter”);
 • Actieve koolfilter (“AC Deodorant Filter”).

Alle filters zitten in een speciale behuizing en passen samen waardoor ze één component vormen. De filters nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig worden vervangen.

Alle luchtverontreinigende stoffen worden geëlimineerd als ze door de 5 filters gaan die werken als ondoordringbare barrières.

1. ANTI-STATISCHE FILTER

(Pre-Elektrostatische filter) verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos, haren van huisdieren, enz.

2. ANTI-BACTERIËLE FILTER

(Medium Filter) verwijdert de resterende kleine deeltjes stof, bacteriën groter dan 1 micron, pollen enz., en beschermt tevens de HEPA-filter ernaast.

3. HEPA FILTER

(HEPA-Filter) elimineert de kleinste deeltjes van stof en tabaksrook terwijl de antibacteriële thiabendazool (een organische antibacteriële samenstelling) bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert en op die manier het risico op infectie vermijdt.

4. ANTI-ALLERGENE FILTER

(“AG Allergy Filter”) is een mix van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacteriële stof die in hoofdzaak effectief is tegen de legionellabacteriën (Legionella bacillus) die vooral voor baby’s gevaarlijk zijn. De filter bevat een extract van Ginkgo Biloba-bladeren die heel effectief werken bij astma, longziekten en circulatieproblemen, alsook om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te elimineren.

5. ACTIEVE KOOL FILTER

(“AC Deodorant Filter”) elimineert onaangename geurtjes van voedsel, giftige gassen en andere geuren dankzij de sterk absorberende eigenschappen.

Deze speciale filters zijn ondoordringbaar voor luchtverontreinigende stoffen en laten enkel volledig zuivere lucht door. Gereinigde lucht komt in de module met de ingebouwde ionisator terecht en wordt daar verrijkt met negatieve ionen.De Zuiverende werking van de Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger tegen allergie


Stil en doeltreffend: de Therapy Air® ION bestaat uit geavanceerde mechanismen en speciale, unieke onderdelen die een relatief eenvoudige werking toelaten:

 • De ventilator zuigt lucht uit de ruimte en kanaliseert deze naar het filtersysteem;
 • De gezuiverde lucht loopt dan door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
 • Als de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes die in de lucht zweven tot elkaar aangetrokken;
 • De stofdeeltjes worden zwaarder en worden volledig geëlimineerd door het Therapy Air® ION filtersysteem voor ze op de grond vallen;
 • De gezuiverde lucht wordt dan verspreid in de omgeving.

Therapy Air: Over Uw Gezondheid

Dagelijkse risicofactoren

De vooruitgang en technologie hebben onze levens veel verbeterd, maar met enkele ernstige gevolgen:

 • Onze omgeving lokt steeds meer ziekten uit;
 • Onze huizen zijn doordrongen van stof, allergenen, irriterende stoffen, chemicaliën en tabaksrook;
 • Het EPA (“Environment Pollution Agency”) heeft het “Sick Building-syndroom” ontdekt, dit is een griepachtige chronische aandoening waar vooral mensen aan gevoelig zijn die wonen in moderne gebouwen die bestaan uit goedkope kunstmaterialen die toxische stoffen afscheiden;
 • Luchtvervuiling (natuurlijke en door de mens veroorzaakt): elk jaar worden miljarden tonnen stof in de atmosfeer uitgestoten, meegevoerd door luchtstromen en zo verspreid over heel de planeet;
 • Binnenshuis zijn de waarden van toxische stoffen in de lucht 40 tot 100% hoger dan buitenshuis. De belangrijkste redenen hiervoor zijn huisstof, allergenen en irriterende stoffen, gifstoffen door verdampte detergenten en chemicaliën, tabaksrook, roet, verbrandingsrook en onaangename geurtjes;
 • Allergieën worden steeds vaker veroorzaakt door huisstof, mijten, schimmel, pollen, insecten, enz.;
 • Irritaties, luchtwegaandoeningen en hartaandoeningen, kanker worden veroorzaakt door passief roken, voornamelijk bij kinderen.

Eén mens alleen kan deze wereldwijde problematiek niet veranderen, maar hij kan wel zichzelf en zijn familie helpen.

De meest effectieve en meest actuele oplossing is Therapy Air® ION, het revolutionaire en krachtige toestel, zonder bijwerkingen, ontworpen door Zepter.

Ontdek ook de vacuum machine van Vacsy


Luchtreiniger kopen ? Prijsofferte >

Luchtreiniger Therapy Air in Belgie

Comments are closed.
Paste your AdWords Remarketing code here