Luchtreinigers gebruiken voor thuis | TherapyAir

Luchtreinigers voor thuis

Heeft u last van slechte lucht binnen? Maar u kent niets van luchtreinigers? Ontdek in dit artikel waarom de luchtreinigers van Therapy Air de beste zijn voor schone lucht!

Maak kennis met de kwaliteitsvolle luchtreinigers van Therapy Air.

Ontdek onze luchtzuiveraar modellen en vraag onze prijzen met expert advies aan:

Luchtreiniger therapy air - Luchtreinigers voor thuis

Stap 1 van 2

Luchtreinigers voor thuis

Luchtreinigers voor thuis

Luchtreinigers gebruiken

Ontdek de 7 beste manieren om luchtreinigers te gebruiken om er het meeste uit te halen.

Thuis kan ventilatie de binnenlucht behoorlijk vrij van verontreinigende stoffen houden. Het probleem is dat er door het toelaten van buitenlucht ook een aantal verontreinigende stoffen binnenkomen. Bijvoorbeeld tabaksrook, uitlaatgassen van auto’s of rook van bosbranden.

Wat is de beste manier om binnenshuis van verontreinigende stoffen af te komen?

Luchtzuiveraars kunnen helpen om binnenshuis van verontreinigende stoffen af te komen, vooral wanneer bronbestrijding of ventilatie-opties onvoldoende zijn. Als je nog nooit een luchtreiniger hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk een paar vragen.

Hoeveel luchtreinigers heb ik nodig? Moet ik de luchtreiniger 24/7 laten werken of niet?

Kom meer te weten over luchtverontreinigende stoffen binnenshuis, hun bronnen, gezondheidseffecten en hoe u er vanaf kunt komen.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


1. Houd het uit de buurt van de muren op een vlakke plaats

Als dit de eerste keer is dat u een luchtreiniger koopt, vraagt u zich waarschijnlijk af wat de beste plaats is om luchtreinigers te plaatsen. U moet weten dat de locatie van uw luchtreiniger veel uitmaakt.

De meeste luchtreinigers hebben luchtinlaten aan de voorkant en zij-ingangen met de uitlaat aan de bovenkant. Het is van cruciaal belang dat de plaats die u kiest voor uw luchtreiniger geen voorwerpen heeft die de luchtinlaten of luchtuitlaat blokkeren. Plaats de luchtreiniger ten minste 15 cm van het dichtstbijzijnde object, inclusief muren.

Als er geen voorwerpen zijn die de luchtinlaat en -uitlaat blokkeren, kan de luchtreiniger meer lucht aanzuigen. Op die manier kan hij allergenen en micro-organismen opvangen en verwijderen voordat hij verse, schone lucht in de kamer verspreidt.

Het is van essentieel belang dat de luchtreinigers op een vlakke ondergrond worden geplaatst, zoals de vloer, een dressoir of een tafel. Of het nu een standaard of zwenkwieltjes heeft, een vlakke ondergrond biedt stabiliteit en zorgt voor betere prestaties.

Naast het feit dat er geen voorwerpen mogen zijn die de luchtreiniger blokkeren, moet de beste plaats niet vochtig zijn. Deskundigen adviseren een relatieve luchtvochtigheid van minder dan 85% in de kamer.

Vermijd plaatsing van de luchtreiniger buitenshuis.

2. Houd deuren en ramen gesloten

Luchtzuiveraars zijn voor gebruik binnenshuis. Het is essentieel om de ramen en deuren gesloten te houden. Zoals eerder gezegd, kan ventilatie helpen bij het verwijderen van muffe lucht en verontreinigende stoffen binnenshuis. Maar het kan nieuwe verontreinigende stoffen binnenshuis brengen, zoals rook van bosbranden en uitlaatgassen van auto’s, of de schone lucht verwijderen die door de zuiveraar wordt verspreid.

Je moet weten dat luchtreinigers het beste werken in gesloten ruimtes. Als zodanig kunnen ze allergenen en micro-organismen in de afgesloten ruimte sneller en efficiënter opvangen en verwijderen. Ze verspreiden ook frisse, schone lucht in de afgesloten ruimte zodat u en uw gezin ervan kunnen genieten. Als u de ramen moet openen, zorg er dan voor dat de luchtreiniger de lucht in een andere ruimte reinigt.


luchtreiniger prijzen


3. Laat het de hele tijd aanstaan

Het wordt aanbevolen om een luchtreiniger 24/7 op lagere snelheden te laten draaien. De meeste luchtreinigers hebben een automatische stand. Deze functie werkt samen met het luchtkwaliteit systeem.

Als de luchtkwaliteit sensoren een verhoogd niveau van verontreinigende stoffen in de lucht detecteren, zal de luchtreiniger op de hoogste snelheid werken. De meeste zuiveraars hebben 1 tot 3 ventilatorsnelheden. Door de hoogste ventilatorsnelheid te kiezen, reinigt de zuiveraar de kamer sneller.

Het luchtkwaliteit systeem controleert voortdurend de luchtkwaliteit. Als het geen verontreinigende stoffen in de lucht detecteert, zal het de luchtreiniger op de laagste snelheid zetten. Op deze snelheid werkt de luchtreiniger fluisterstil. Hij verbruikt ook minder energie, in tegenstelling tot de hoogste ventilatorsnelheid.

Door minder energie te verbruiken, bespaart u op uw energiekosten. Zelfs op de hoogste snelheid verbruiken ze nog steeds minder energie, waardoor u geld bespaart.

4. Regelmatig onderhoud van filters

De meest voorkomende filtratie systemen in moderne luchtreinigers hebben twee tot vijf filters. Ze omvatten meerdere voorfilters, HEPA-filters van ware of medische kwaliteit H13, en actieve koolfilters.

Als de luchtreiniger een wasbaar voorfilter heeft, kunt u het minstens twee keer per maand of na elke tien dagen in uw wasmachine stoppen. U kunt het ook stofzuigen volgens de instructies van de fabrikant.

Hoewel de filters een uitstekende dienst bewijzen door verontreinigende stoffen op te vangen, hebben ze wel een korte levensduur. De meeste filters hebben een levensduur van 6 tot 12 maanden, maar dit is afhankelijk van het gebruik. Als ze verstopt zijn, zullen ze een lage CADR hebben.

Om te weten wanneer u een filter moet vervangen, controleert u de filter statusindicator. Als deze rood oplicht, vervangt u het filter volgens de instructies van de fabrikant. Reset de filter statusindicator na vervanging.

Om de behuizing van de zuiveraar schoon te houden, veegt u stof en vuil af met een micro vezeldoek. Vermijd het gebruik van een natte doek.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


5. Houd de stofsensor schoon

Veel luchtreinigers zijn uitgerust met een ingebouwde stofsensor. Deze sensor bewaakt de luchtkwaliteit binnenshuis. Als de sensor een verhoogd niveau van stof en andere verontreinigende stoffen detecteert, laat hij de zuiveraar op de hoogste ventilatorsnelheid draaien.

Door zijn gevoeligheid wordt de lens van de stofsensor bedekt met stof en vuil. In de zomer, wanneer de vervuiling hoog is, moet u de stofsensor ten minste tweemaal per maand reinigen.

Op dagen dat de vervuiling laag is, reinigt u hem één keer per maand. Als de stofsensor niet wordt schoongemaakt, zullen de prestaties van de zuiveraar afnemen. Hoe kan dat, zult u zich afvragen. De stofsensor zal het niveau van verontreinigende stoffen in de lucht niet kunnen detecteren. Het apparaat zal dan niet in de automatische modus werken en de lucht efficiënt reinigen.

Houd de stofsensor niet alleen schoon, maar ook droog.

6. Gebruik extra ventilatoren om de luchtcirculatie te stimuleren

Elke luchtreiniger heeft een specificatie voor de hoeveelheid schone lucht, het bereik van de ruimte en de luchtverversing snelheid. Dit is voornamelijk afhankelijk van het aantal en type filters. Bijvoorbeeld, een draagbare zuiveraar met een voorfilter, True HEPA filter, actief koolstoffilter, en twee tot drie snelheden is ideaal voor kleine kamers.

U kunt modellen tegenkomen met meerdere filters die een voorfilter, twee HEPA, en actieve koolstoffilters omvatten. Dergelijke toestellen (wandmodel of vloermodel) kunnen drie tot vijf ventilatorsnelheden hebben. Als zodanig zijn ze ideaal voor grote kamers.

Hoewel luchtzuiveraars hard werken om de binnenlucht te zuiveren en verontreinigende stoffen te verwijderen, is het mogelijk dat bepaalde zones niet van dit voordeel kunnen genieten. Dit is waar rond de hoeken geblokkeerd door objecten zoals bloempotten en dressoirs. Om ervoor te zorgen dat alle lucht in de kamer door de zuiveraar wordt verwerkt, hebt u extra ventilatoren nodig.

Plaats de ventilatoren in de gebieden waar de reinigingsefficiëntie van de zuiveraar niet bereikt. Deze ventilatoren blazen de ongefilterde lucht naar de luchtreiniger en zorgen ervoor dat alle lucht wordt gereinigd.


luchtreiniger prijzen


7. Gebruikelijke praktijk

Voordat u de luchtreiniger reinigt of de filters vervangt, dient u de stekker uit het stopcontact te halen. Anders kan het apparaat u elektrocuteren terwijl u het onderhoudt.

De meeste luchtreinigers hebben een kinderslot/huisdier vergrendeling. Zorg ervoor dat u deze functie inschakelt wanneer u niet thuis bent. Het helpt om ervoor te zorgen dat uw kinderen of huisdieren niet met de instellingen knoeien. Houd thuis toezicht op uw kinderen om ervoor te zorgen dat ze niet met de zuiveraar spelen.

Plaats geen voorwerpen zoals boeken, vazen, en andere op het apparaat. Niet alleen blokkeert u zo de luchtuitlaat die schone lucht in de kamer verspreidt. Maar het voorwerp kan ook op verschillende bedieningsknoppen drukken en de werking van het apparaat veranderen. Het voorwerp kan ook vreemde voorwerpen via de luchtuitlaat binnendringen.

In plaats van dat u en uw gezin frisse lucht inademen. U zult uiteindelijk vervuilde lucht inademen.

Plaats de luchtreiniger niet in een afgesloten ruimte waar explosieve, ontvlambare of giftige gassen en stoffen aanwezig zijn. Deze stoffen kunnen het apparaat beschadigen of de werking ervan nadelig beïnvloeden.

Luchtreinigers

Luchtreinigers brengen veel bij aan de kwaliteit van de binnenlucht in huis en op kantoor. Als het op de juiste manier wordt gebruikt, kan het u en uw gezin veilig houden. In feite kan het het optreden van astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen elimineren.

Naast het opvangen of verwijderen van verontreinigende stoffen uit de lucht, kunnen zuiveringsapparaten de kwaliteit van de slaap verbeteren. Dit zal uw levenskwaliteit en uw productiviteit op het werk ten goede komen.

Denk eraan dat u altijd de instructies van de fabrikant moet volgen voordat u een luchtreiniger gebruikt of onderhoudt.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


Waarom u een luchtreiniger voor uw huis nodig hebt

Luchtkwaliteit kan een moeilijk iets zijn om te handhaven, maar met de hulp van een luchtzuiveraar zult u ervoor kunnen zorgen dat uw huis perfect schoon blijft – in welk klimaat u ook woont

Er zijn veel factoren die de luchtkwaliteit in uw huis beïnvloeden, en daarom is het zo belangrijk dat u een manier hebt om de boel schoon en gezond te houden. Met behulp van een luchtreiniger kunt u ervoor zorgen dat al deze factoren in aanmerking genomen en onder controle gehouden worden. Bovendien zijn er nog tal van andere voordelen verbonden aan het bezit ervan!

Kijk eens naar dit bericht voor meer informatie over hoe ze werken en waarom iedereen er een zou moeten hebben!

1. Wat is een luchtzuiveraar en hoe werkt het

Een luchtzuiveringsapparaat of luchtreiniger is een toestel dat de lucht in uw huis zuivert. Luchtzuiveraars zijn gemaakt om lucht op te nemen, eventuele deeltjes daarin af te breken, en weer schone lucht in uw huis te laten stromen.

Over het algemeen zijn er drie soorten luchtzuiveraars: HEPA-filters, die goed zijn voor mensen met allergieën, houtskoolfilters, die goed zijn voor astmapatiënten, en ionisatoren, die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Luchtzuiveraars zijn nuttig omdat zij de kwaliteit van de lucht in uw huis verbeteren. Op die manier is de lucht die u inademt schoner, waardoor mensen met allergieën gemakkelijker kunnen ademen.


luchtreiniger prijzen


2. Waarom u er een in uw huis nodig hebt

– Een luchtzuiveraar zal helpen om geuren uit uw huis te verwijderen. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over die stinkende geur die uit de keuken of de badkamer komt!

– Een schone leefomgeving betekent een gelukkig en gezond gezin

– Door uw huis een efficiënte schoonmaakbeurt te geven, kunt u zorgen voor een veilige plaats voor iedereen in de familie om in te wonen

– Bespaar geld door de kosten te vermijden van het herstellen van schade veroorzaakt door allergenen en huisstofmijt

3. De voordelen van een luchtreiniger voor uw huis

Luchtzuiveraars kunnen helpen bij veel voorkomende gezondheidsproblemen. Sommige luchtzuiveraars zijn bijvoorbeeld ontworpen om rook- of stofdeeltjes te verwijderen die allergieën kunnen verergeren of astma kunnen verergeren.

Andere kunnen helpen de effecten van chemische dampen, geuren en andere irriterende stoffen te verminderen. Luchtzuiveraars zijn ook nuttig voor mensen die huisdieren in huis hebben! Sommige luchtreinigers zijn bijvoorbeeld voorzien van een houtskoolfilter dat huidschilfers van huisdieren uit de omgeving helpt verwijderen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze selectie van luchtreinigers van hoge kwaliteit.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


4. Andere dingen die de kwaliteit van de lucht in uw huis kunnen beïnvloeden, zoals schimmel, allergenen, en verontreinigende stoffen

1. Schimmel

Schimmel is een schimmel die kan groeien op oppervlakken met waterschade, hoge vochtigheid, of airconditioning. Schimmel kan veel ademhalingsallergieën en astma-aanvallen veroorzaken, vooral bij mensen met astma.

2. Verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen zijn stoffen die schadelijk zijn voor onze gezondheid en die afkomstig zijn van externe bronnen, zoals uit voertuigen of uit de lucht van verschillende gebieden in de wereld.

Verontreinigende stoffen kunnen negatieve gevolgen hebben voor onze huid en longen als wij er lange tijd aan blootgesteld worden, dus kunt u het beste luchtzuiveraars in huis houden als u weet dat u vaak aan die verontreinigende stoffen blootgesteld zult worden.

3. Allergenen

Allergenen zijn dingen in de omgeving die een allergische reactie. Veel voorkomende allergieën in huis zijn stof, haren van huisdieren, rook van sigaretten of vuur, schimmelsporen, meeldauw en schimmels die veel voorkomen door een te hoge vochtigheidsgraad.

Deze dingen kunnen mensen die aan allergieën lijden zeer ongemakkelijk maken, en ertoe leiden dat zij moeilijk kunnen ademhalen, jeukende ogen of huid hebben, en andere symptomen. Luchtreinigers zullen niet alleen de allergenen die deze reacties veroorzaken wegnemen, maar het kan ook helpen om nare geurtjes uit uw huis te verwijderen.


luchtreiniger prijzen


5. Slotgedachten over waarom iedereen een luchtreiniger van hoge kwaliteit in huis zou moeten hebben!

Ik vind dat iedereen een luchtzuiveringsapparaat of luchtreiniger van hoge kwaliteit in huis moet hebben. Hij kan uw huis namelijk schoon houden, zelfs als de luchtkwaliteit er slecht is. Ik denk ook dat de luchtreinigers u gemoedsrust geven door een extra verdedigingslinie te bieden.

U bent vrij om uw leven te leiden zoals u dat wilt, zonder u zorgen te maken over de kwaliteit van de lucht die u inademt. In de snelle levensstijl van vandaag is het veel belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat u goed voor uzelf zorgt. De luchtzuiveraars zijn de perfecte manier voor mensen zoals wij, die een druk leven leiden, om hun gezondheid en welzijn te verzekeren.

Ik hoop dat dit bericht u een paar goede redenen heeft gegeven waarom iedereen een luchtzuiveraar in huis zou moeten hebben

Waarom u een luchtreiniger voor uw huis nodig moet kopen

De voordelen van luchtreinigers voor uw huis: Luchtvervuiling is een groot probleem in vele delen van de wereld, en het is iets dat u ernstig moet nemen als u een gezonde levensstijl wilt. Niet iedereen heeft echter toegang tot schone lucht of voldoende ruimte voor een eigen persoonlijk filtersysteem.

Dit is waar een luchtzuiveraar van pas komt! Met behulp van een luchtzuiveraar zult u ervoor kunnen zorgen dat uw huis perfect schoon blijft – in welk klimaat u ook woont. Een betere kwaliteit van de leefomgeving leidt tot een hogere productiviteit en betere algemene gezondheidsresultaten bij de werknemers.

Daarom raden wij u aan te investeren in producten van hoge kwaliteit van gerenommeerde merken als Therapy Air, zodat ze steeds doeltreffend kunnen blijven werken. Het gebruik van luchtreinigers zal u op lange termijn ook geld besparen, omdat het efficiënter is in het uitfilteren van onzuiverheden dan andere traditionele filters.

Luchtzuiveraars zijn beter voor uw gezondheid

Er zijn vele redenen waarom het gebruik van luchtreinigers in plaats van een ander filtersysteem beter is voor uw gezondheid:

– Houdt de binnenlucht schoon en fris

– Ideaal voor huizen, scholen en kantoren

– Vermindert het risico op allergieën bij kinderen of volwassenen die astma of een andere aandoening van de luchtwegen hebben. Ze zijn ook ideaal voor mensen met sinusitis!

– Voorkomt dat bacteriën in uw huis groeien – hoe groot het ook is!

– Houdt uw huis vrij van schadelijke luchtverontreinigende stoffen

– Vermindert het risico op astma of allergieën bij kinderen en volwassenen die een aandoening van de luchtwegen hebben. Ze zijn ook ideaal voor mensen met sinusitis!

Onze luchtzuiveraars zijn uitgerust om u te helpen beter te ademen, dus er is geen reden om vandaag niet te investeren. Wij werken allemaal hard voor ons geld, dus waarom zou u het verspillen aan producten die niet werken? Met onze luchtzuiveraars zult u gemakkelijker kunnen ademen en elke dag van een betere levenskwaliteit genieten!


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


Luchtreinigers tegen allergie kopen

De lente is een goed moment om het huis te luchten en overtollig stof, pollen, en andere allergenen kwijt te raken. Nu u toch bezig bent, kunt u ook uw lucht zuiveren met luchtreinigers! Luchtzuiveraars werken door deeltjes uit de lucht te vangen, die er dan uitgefilterd worden voordat ze weer in de kamer worden losgelaten.

Daardoor worden niet alleen allergenen verwijderd, maar worden ook geuren die door koken of huisdieren veroorzaakt kunnen zijn, verminderd. U zult gemakkelijker ademhalen in uw eigen huis of kantoor na het installeren van luchtreinigers, vanwege alle voordelen die zij bieden aan mensen met allergieën zoals uzelf!

– Luchtzuiveraars vangen deeltjes uit de lucht, die er vervolgens uitgefilterd worden voordat ze weer in de kamer worden vrijgegeven; zo worden niet alleen allergenen verwijderd, maar ook geuren worden minder.

– Luchtzuiveraars maken de lucht gezonder; u zult gemakkelijker ademen in uw eigen huis of kantoor nadat u er een geïnstalleerd hebt, vanwege alle voordelen die zij bieden aan mensen met allergieën zoals uzelf!

1. Wat luchtzuiveraars doen

Luchtzuiveraars zijn machines die lucht produceren met een laag gehalte aan stof en pollen. Zij kunnen het aantal luchtverontreinigende stoffen in de lucht, waartoe verschillende gassen en deeltjes behoren, verminderen (maar niet elimineren)

Ik raad luchtzuiveraars aan voor mensen met een allergie, omdat ze kunnen helpen pollen en stof uit uw lucht te verwijderen. Stof en pollen zijn veel voorkomende triggers van allergieën, dus luchtzuiveraars kunnen verlichting brengen voor mensen die aan allergieën lijden.


luchtreiniger prijzen


2. Hoe luchtzuiveraars werken

Luchtzuiveraars verwijderen luchtverontreinigende stoffen, luchtallergenen, luchtgeuren, en andere luchtverontreinigende stoffen uit de lucht rondom ons. Luchtzuiveraars werken op een aantal verschillende manieren om luchtverontreinigende stoffen, luchtallergenen, luchtgeuren, en andere luchtverontreinigende stoffen te verwijderen.

De doeltreffendheid van luchtreinigers hangen af van het specifieke type luchtreiniger dat gebruikt wordt. Het luchtzuiveringsapparaat dat u kiest moet zo ontworpen zijn dat het de luchtverontreinigende stoffen, allergenen in de lucht, en andere luchtverontreinigende stoffen die in uw huis/kantoor aanwezig zijn, verwijdert.

3. De voordelen van luchtreinigers

Een luchtzuiveraar is een luchtreiniger die luchtdeeltjes en andere verontreinigende stoffen uit de lucht in uw huis of kantoor verwijdert. Luchtzuiveraars werken door luchtdeeltjes zoals stof, huidschilfers van huisdieren, pollen, schimmelsporen, rook, bacteriën, virussen, en meer elektrostatisch naar hun oppervlak te trekken. De luchtreiniger stuwt dan schone lucht terug de kamer in.

Luchtzuiveraars worden sterk aanbevolen voor mensen die aan allergieën of astma lijden, omdat zij huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren, pollen, schimmelsporen en andere allergieverwekkers kunnen verwijderen uit de lucht die u thuis of op uw werk inademt. Zij kunnen ook helpen bij het verwijderen van chemische dampen die in verf, oplosmiddelen en kleefstoffen voorkomen.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


4. Waarom luchtzuiveraars goed zijn voor mensen met een allergie zoals u

Luchtzuiveraars zijn een doeltreffende maatregel om de luchtkwaliteit en de luchtcirculatie in uw huis of kantoor te verbeteren. Wanneer de lucht de luchtzuiveraar binnenkomt, wordt ze gereinigd door een combinatie van luchtfilters en UV-licht.

Daardoor worden geurtjes en andere onzuiverheden uit de lucht verwijderd. De lucht wordt dan door de hele kamer gecirculeerd en gelijkmatig verdeeld voor een betere luchtkwaliteit voor mensen met een allergie, zoals u.

De luchtreiniger verwijdert ook allergenen zoals huidschilfers van huisdieren, stofmijt, pollen, dierenharen, tabaksrook en andere deeltjes die symptomen kunnen veroorzaken zoals irritatie van de slijmvliezen, astma-aanvallen en andere aandoeningen van de luchtwegen.

Zij verminderen het risico op het oplopen van ziekten zoals griep en verkoudheid. Luchtzuiveraars verminderen ook de symptomen van allergieën, zoals het niezen, jeuk aan neus en luchtwegen, loopneus ogen en andere symptomen.

Allergiepatiënten zoals u kunnen verlichting ervaren na het gebruik van luchtzuiveraars in hun huis of kantoor. Zij verbeteren de luchtkwaliteit door stofdeeltjes die allergieën veroorzaken te reinigen.

Allergenen worden ook uit uw lucht verwijderd, wat uw risico op astma vermindert aanvallen, ademhalingsproblemen en andere verwante aandoeningen. De luchtreiniger vermindert uw symptomen van allergieën, zoals niezen, loopneus of -ogen, verstopte neus als u hooikoorts hebt of astma-aanvallen na blootstelling aan allergenen in de lucht.

De luchtzuiveraars zijn ook zeer geschikt voor mensen met huisdieren, omdat het de huidschilfers van huisdieren verwijdert uit de lucht, naast andere luchtdeeltjes. Huisdieren kunnen bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, waaronder niezen en loopneus/ogen. Er is ook gemeld dat ze verband houden met de ontwikkeling van astma bij kinderen.

Kortom, luchtzuiveraars zijn een geweldige manier voor allergiepatiënten zoals u om verlichting te krijgen van hun allergie symptomen, zoals niezen, loopneus/ogen en luchtwegontsteking. Zij verminderen ook het risico om ziekten als griep of verkoudheid op te lopen tijdens de luchtcirculatie in uw huis of kantoor.

Luchtzuiveraars of luchtreinigers zijn dus een doeltreffende maatregel om de luchtkwaliteit en de luchtcirculatie in uw huis of kantoor te verbeteren.


luchtreiniger prijzen


5. FAQ’s over luchtzuiveraars en tips over het kopen van een luchtreiniger

Wat zijn luchtzuiveraars?

Een luchtzuiveraar is een elektronisch apparaat dat het vermogen heeft om onzuiverheden uit de lucht te verwijderen. Dit luchtzuiveringsapparaat zal de verontreinigende stoffen in de lucht aanvallen en de lucht zuiveren van natuurlijk stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, rook, schimmelsporen, bacteriën, virussen, en andere schadelijke stoffen. Deze luchtzuiveraars kunnen door elektriciteit of batterijen aangedreven worden.

Een belangrijk ding om op te merken is dat sommige luchtzuiveraars geleverd worden met een voorfilter of een wasbaar filter, dat regelmatig vervangen moet worden. Als u in een gebied woont waar de luchtvervuiling hoog is of als u last hebt van allergieën, kunt u het beste investeren in een luchtreiniger met een uitwasbaar filter

Wat zijn de voordelen van een luchtreiniger?

Er zijn veel voordelen aan luchtzuiveraars. De lucht zal bijvoorbeeld frisser en schoner aanvoelen, omdat hij onzuiverheden uit de lucht om u heen kan verwijderen. Het kan degenen die aan allergieën lijden helpen door allergenen zoals pollen of huidschilfers van huisdieren te verwijderen die ervoor zorgen dat uw ogen tranen, uw neus loopt, en uw keel jeukt.

U zult veel gemakkelijker ademen en u gezonder voelen met een luchtzuiveraar om u heen. Met een luchtreiniger is het mogelijk om schonere lucht voor uw gezin te hebben

Wat kost een luchtreiniger?

De gemiddelde prijs van een luchtreiniger hangt van veel factoren af. Als u er bijvoorbeeld een zoekt die geavanceerde functies bevat zoals luchtkwaliteit sensoren of programmeerbare timers, kunt u verwachten dat u meer betaalt. Er zijn luchtzuiveraars die al vanaf € 400 kosten en sommige die tot in de duizenden lopen, afhankelijk van hun specifieke kenmerken.

Waar moet ik een luchtreiniger kopen?

Er zijn tegenwoordig veel goede mogelijkheden om luchtzuiveraars te kopen. U kunt luchtzuiveraars online opzoeken en prijzen, kenmerken, voors en tegens vergelijken. U kunt ook luchtzuivering reviews lezen om een beter idee te krijgen van wat voor soort luchtzuiveringsapparaat het beste zou werken voor uw behoeften.

Welke andere tips moet ik weten over het kopen van een luchtreiniger?

– Vergeet niet dat luchtzuiveraars regelmatig vervangen of gereinigd moeten worden

– Zoek een filter met actieve kool, dat is het meest effectief in het verwijderen van geuren en onzuiverheden in de lucht

– Als u allergieën hebt, zoek dan naar luchtzuiveraars met HEPA-filters, die ontworpen zijn om allergenen in de lucht op te vangen.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


Welke luchtreinigers moet ik kopen?

Er zijn veel luchtzuiveraars op de markt die verschillende functies, voor- en nadelen hebben. Als u op zoek bent naar een luchtreiniger met actieve kool om geuren in uw huis of kantoor te verwijderen, dan kunt u het beste kijken naar luchtreinigers met deze eigenschap.

Als u last heeft allergieën en wilt u luchtzuiveraars met een HEPA-filter, dan zijn er luchtzuiveraars verkrijgbaar die deze eigenschap hebben.

Als u een luchtreiniger zoekt om thuis of op kantoor allergenen uit de lucht te verwijderen, zoek er dan een met deze kenmerken

– Zoek luchtzuiveraars met wasbare filters, want die besparen u geld op de lange termijn

– Zoek luchtreinigers met luchtkwaliteit sensoren, die de toestand van de lucht bewaken en de instellingen van de luchtreiniger dienovereenkomstig aanpassen

– Overweeg de aankoop van een luchtreiniger met een ingebouwde ionisator. De negatieve ionen die hierdoor worden geproduceerd zullen verontreinigende stoffen zoals allergenen, stofdeeltjes, rook en geuren uit uw lucht verwijderen.


luchtreiniger prijzen


Luchtreiniger tegen allergie kopen: conclusie

Als u of iemand in uw gezin last heeft van seizoensgebonden allergieën, luchtvervuiling, haren en huidschilfers van huisdieren, sigarettenrook, stofdeeltjes – of andere allergenen die in de lucht zitten en ongemak veroorzaken voor ogen, neus en keel – dan moet u investeren in luchtreinigers.

Luchtzuiveraars hebben veel voordelen voor mensen met allergieën: zij kunnen de symptomen van door allergenen veroorzaakte astma verminderen; de ademhaling tijdens het pollenseizoen verbeteren; door huisdieren of tabaksrook veroorzaakte geuren verwijderen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u de hele dag naar hen ruikt; huishoudelijke rommel snel opruimen zonder agressieve chemicaliën te hoeven gebruiken op oppervlakken waar kinderen spelen.

De juiste luchtreiniger zal elke cent waard zijn als het betekent dat u verlichting krijgt van ongemakkelijke symptomen!

Wat vindt u van de luchtkwaliteit? Het is een groot deel van onze huisvesting en gezondheid. Gelukkig zijn er veel modellen om uit te kiezen, ook de duurste. Wat een luchtzuiveraar goed laat werken zijn onder andere ionisatoren voor het verwijderen van allergenen , luchtsensoren om de luchtkwaliteit te controleren, en luchtfilters die zowel wasbaar als vervangbaar zijn.

Al deze eigenschappen zijn te vinden tegen redelijke prijzen. U moet alleen van tevoren uw onderzoek doen voordat u een aankoop doet.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


Luchtkwaliteit – luchtreinigers

Hoe de slechte luchtkwaliteit in uw woning oplossen? Koop een luchtreiniger van Therapy Air

Luchtkwaliteit en gezondheid

De kwaliteit van de lucht die we inademen is van levensbelang.

Dat het ongezond is om te roken weet iedereen.

Net zoals iedereen wel weet dat dat inademen van smog slecht is.

Maar minder bekend is het belang van een gezonde lucht in huis.

Ook in huis komen namelijk veel schadelijke stoffen in de lucht voor.

Waaronder stof, vocht, schimmel en ook allergenen.

Met name in de winter wanneer de verwarming aanstaat, verslechtert de kwaliteit van de lucht in huis.

U krijgt sneller last van uw ogen, huid en luchtwegen en heeft sneller hoofdpijn.

Ook voelt u zich gauw vermoeid en kunt u zich minder goed concentreren.

Wist u dat u dagelijks ongeveer 20.000 keer in- en uitademt?

Per ademhaling ademt u minstens een halve liter lucht in.

Dit betekent dat u dagelijks minstens 10.000 liter lucht inademt.

Dit kan maar beter lucht van goede kwaliteit zijn.

Er zijn diverse manieren om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren:

• Ventileren: door de ramen in huis regelmatig te openen verkrijgt u een verfrissende luchtstroom in huis.

• Stofzuigen: met de stofzuiger verwijdert u stof en andere (grovere) vervuiling.

• Planten: sommige planten hebben de eigenschap dat ze de lucht zuiveren.

• Luchtreinigers: filteren consequent en effectief vervuiling uit de lucht en geven schone lucht af.

Van bovenstaande punten is een luchtreiniger veruit de beste optie.

Ventileren en stofzuigen hebben namelijk slechts een tijdelijk effect en planten verschonen de lucht wel iets, maar verrichten geen wonderen.

Luchtreinigers daarentegen hebben een grote capaciteit en zorgen structureel voor een schonere lucht.

Therapy Air heeft hoogtechnologische luchtreinigers ontwikkeld.

De luchtreinigers van Therapy Air bevatten een reeks filters die het vuil uit de lucht filteren.

Het apparaat filtert en zuivert de lucht en verrijkt het daarbij ook met negatieve ionen.

De negatieve ionen dragen bij aan een gezonde en veilige lucht.

Ook in de bergen en aan zee bevat de lucht veel negatieve ionen.

Geen wonder dat we ons daar zo fit en energiek voelen.

Deze luchtzuiveraars zijn niet alleen zeer effectief.

Ze zijn daarnaast ook gemakkelijk in het gebruik en mooi om te zien.

Ze hebben een modern ontwerp, mooie kleuren en een stijlvol controlepaneel.

Ze passen zowel in een klassiek als modern interieur.

De luchtreinigers zijn exclusief, mooi, presteren uitstekend en zijn ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.


Luchtreinigers gebruiken voor thuis

Luchtreinigers gebruiken voor thuis


Voordelen van het gebruik van de luchtreinigers van Therapy Air zijn:

• Vuile lucht wordt verwijderd terwijl schone lucht wordt afgegeven.

Vervuiling als stof, rook en allergenen worden gefilterd.

• Vieze geuren worden verwijderd.

De koolstoffilters dragen hier zorg voor.

• U voelt zich fitter en uw humeur verbetert.

Het voelt goed om schone lucht in te ademen.

• U ervaart minder stress door een daling van uw cortisol-niveau.

• U slaapt beter en staat uitgerust op.

• De luchtcirculatie in huis verbetert.

De lucht om u heen circuleert 5 tot 6 keer per uur volledig.

• Meer negatieve ionen in huis waardoor u zich minder gespannen voelt.

Net zoals in de bergen of aan zee.


Comments are closed.
Paste your AdWords Remarketing code here